desirée

Ik ben Desirée van Nieuwenhoven, moeder van twee stilgeboren prachtige baby’s. Mijn zoontjes kregen bij hun geboorte de namen Tom en Tim. Mijn kindjes zijn overleden omdat de zwangerschapsziekte HELLP zich vroeg aandiende. Het verliezen van Tom en Tim is voor mij levensbepalend geweest. Het heeft mij veel inzichten gegeven om met andere kijk naar de wereld te kijken.

Mijn missie is het onmogelijke mogelijk te maken: het taboe te doorbreken op het vaak zelfopgelegde zwijgen rondom stilgeboorte.

kinderwens

Ik heb altijd een kinderwens gehad. Het leek mij heerlijk om een gezin te hebben en om samen met mijn kinderen de wereld te ontdekken.
Na de stilgeboorte van mijn zoontjes Tom (2006) en Tim (2007) moest ik echter een andere invulling aan mijn leven gaan geven.
De weg naar weer écht gelukkig worden ging met vallen en opstaan.

Van nature ben creatief, praktisch ingesteld en sta ik positief in het leven.
Problemen waar ik tegenaan loop, ervaar ik als uitdagingen. Dat was in de tijd toenTom en Tim net
overleden waren, méér dan een behoorlijke uitdaging.

hobby’s

Ik houd van reizen en wil de wereld ontdekken. Ze geven mij energie en inspiratie op velerlei gebieden. Ik kan genieten van de prachtige natuur, de cultuur en ook vind ik het heerlijk om de culinaire gewoonten in de diverse landen te ontdekken. Naast reizen is koken één van mijn favoriete hobby’s.

 

zwangerschappen

Toen zich tijdens de tweede en derde zwangerschap het HELLP-syndroom aandiende, raakte ik totaal overdonderd en in shock.Ik had me nooit gerealiseerd dat je zo ziek kunt worden van een zwangerschap. Het voelde alsof ik in een hel was beland. Een zwangerschap zou toch een mooie ervaring moeten zijn.

Het verliezen van mijn kindjes heeft veel met mij gedaan. Lichamelijk, maar vooral emotioneel.
Ik neem het leven, en alles wat zich daarin afspeelt, niet meer als vanzelfsprekend. Het heeft mij geleerd mijn leven  meer te waarderen.

Mijn leven is ondanks het verdriet en gemis, tóch gelukt. Ik ben weer oprecht gelukkig.
De weg hier naartoe was intens en lang.

ombuiging

Door niet langer weg te lopen voor mijn verdriet, heb ik het kunnen ombuigen naar liefde en kracht. Ik voel dat Tom en Tim voor altijd in mijn hart zitten en bij me zullen zijn. Zij geven mij kracht en liefde, die ik nu dankbaar gebruik om jou te helpen bij de verwerking van het verlies van jouw kindje(s) en het opbouwen van een nieuw, gelukkig leven.

©2022 - 2023 Stilgeborenbaby | KvK 81943504 | BTW NL0032623160B26
Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | AVG