van intens verdriet naar liefde en kracht

Ouders die te maken hebben gehad met een stilgeboren baby, krijgen niet alleen te maken met verdriet, maar ook met een rouwproces.

Het is mijn missie om dit soort situaties de wereld uit te helpen. Bovendien wil ik alles rondom  stilgeboorte uit de taboesfeer halen. 

Ik ondersteun moeders en ook vaders om hun verdriet om te zetten naar kracht en liefde. Hoe ik dat doe is maatwerk en per situatie verschillend.

aan de slag

Wil jij jouw verhaal delen of ben je op zoek naar iemand die je ondersteunt in jouw proces om het intense verdriet om te zetten naar iets waardoor het leven weer écht zin krijgt?  

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. De omgeving heeft het vaak over: ‘Je moet het een plekje geven.” Ik zeg liever dat mijn verdriet om het verlies van mijn kindjes geïntegreerd mag worden in mijn leven.

Als je iets meemaakt dat zo intens verdrietig is zoals het verliezen van je kindje door een miskraam of stilgeboorte, dan kan dat hét moment zijn om jouw leven een andere invulling te gaan geven. Daar kan ik je bij helpen. 

Wil jij na het verlies van jouw kindje je leven weer oppakken, maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen, neem dan met mij contact op.

Aan de slag

Ik heb het boek Stilgeboren geschreven waarin ik mijn eigen ervaringen met het verlies van mijn kindjes heb opgeschreven. Dit boek biedt misschien troost en geeft herkenning of inzicht. Ik heb het geschreven uit liefde voor mijn zoontjes Tom en Tim. Het is echter ook een verhaal van veel ouders die zich hierin zullen herkennen, die net als ik een die een kindje zijn verloren.

boek stilgeborenbaby: uit liefde geschreven voor Tom en Tim

wil ik lezen of luisteren

Mijn boek heb ik geschreven uit liefde voor Tom en Tim.  Op sommige punten is het boek, met mijn eigen ervaringen, soms zeer gedetailleerd beschreven. Dit heb ik bewust gedaan om de lezer mee te nemen in mijn verhaal. Het is dan ook geen aaneenschakeling van emoties en zelfbeklag. In het boek Stilgeboren, dat ik vanuit een missie heb geschreven gaat het erom anderen duidelijk te maken wat het met je doet. Natuurlijk zal ik de pijn van het verlies van mijn kindjes mijn hele leven lang met meedragen.  Het is mijn ultieme wens dat mijn boek de lezer troost biedt en inzichten en herkenning geeft. Bovendien wil ik begrip en bewustwording rondom stilgeboorte en miskramen creëren.

neem contact op

Je kunt een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

8 + 13 =

©2022 Stilgeborenbaby | KvK 81943504 | BTW NL0032623160B26
Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring