lezingen over stilgeboorte

Heb je behoefte om jouw verhaal te doen? Wil je met anderen praten die hetzelfde hebben meegemaakt? Je bent dan van harte welkom bij een van mijn lezingen bij jou in de buurt. Tijdens deze bijeenkomst vertel ik mijn persoonlijke verhaal over het verlies van mijn twee stilgeboren zoontjes Tom en Tim, mijn missie en visie op stilgeboorte?

Er staan een aantal lezingen gepland. Deze beginnen om 19.00 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je van te voren aan voor een lezing bij jou in de buurt. Je mag me ook altijd mailen voor vragen. Tevens zijn er mogelijkheden voor gesloten bijeenkomsten zoals ziekenhuizen, verloskundigenpraktijken, uitvaartorganisaties, huisartsen en praktijkondersteuners.

©2022 - 2023 Stilgeborenbaby | KvK 81943504 | BTW NL0032623160B26
Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring | AVG